Struktureret og løsningsorienteret analytiker med stærke IT og data-kompetencer

Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor data anvendes til at skabe ny viden? Er du struktureret og serviceminded? Så er du måske vores nye backoffice-medarbejder i Dataproces.

Dataproces er et innovativt IT- og konsulenthus med speciale i løsninger, der er målrettet landets kommuner og deres digitale administration. Løsningerne spænder bredt fra RPA og automatisering til indtægtsoptimering samt undervisning og kompetencedeling. Udgangspunktet og formålet er altid det samme: At anvende data til at skabe ny viden, smartere processer og øget effektivitet til gavn for både borger og kommune.

Du vil blive en del af afdelingen Digital Indtægtsoptimering – herunder vores backoffice-team, der indhenter data fra vores kunder for derefter at databehandle og udstille data til resten af afdelingen. Endvidere står du for oprettelserne til vores kunders systemer i samarbejde med kundens IT-afdeling.

Som medarbejder i Dataproces er det vigtigt, at du motiveres af at bidrage til både udvikling såvel som drift af tilbagevendende opgaver. Derudover lægger vi vægt på, at du grundlæggende har en positiv tilgang til arbejdsopgaverne såvel som kollegaer og kunder, og at du sætter en ære i at bidrage til ny udvikling sammen med dine kollegaer.

Som en del af teamet vil dine opgaver være:

 • Indhente data og databehandle primært via MS SQL

 • Forestå oprettelser til kundens/kommunernes systemer

 • Dialog med kunderne

 • Drifte interne procedurer f.eks. softwarerobotter

 • Indgå i udviklingsprojekter

 • Bidrage til virksomhedens platform MARS

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er økonom og har erfaring med MS SQL. Derudover er du hjemmevant i Excel og har gerne kendskab til serviceplatformen og kommunale systemer – herunder økonomisystemer. Du har gode IT-kundskaber og er vant til at arbejde med data. Endvidere er du serviceminded og trives med at kommunikere og arbejde sammen med både kunder, kollegaer og IT-leverandører. Derudover skal du også kunne mestre at arbejde sammen med forskellige personlighedstyper og fagligheder – og i samspil med dem bidrage til udvikling.

Derudover er du:

 • Kvalitetsbevidst og struktureret

 • Selvstændig og fleksibel

 • Løsningsorienteret og innovativ

 • Loyal og samarbejdsorienteret

 • Fleksibel og arbejdsom

Ansættelsesvilkår

Stillingen er fuld tid og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest den 15. december 2020. Send din ansøgning til sikkermail@dataproces.dk med emne: Medarbejder til backoffice.

Vedhæft udover ansøgningen også dit CV samt andre relevante dokumenter.

Samtaler vil blive holdt løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kristina Koed på 4121 0503 eller analytiker i backoffice Martin Basballe på 4121 0505.