Forretningspartner til salgsteam

Dataproces søger en forretningspartner, der er klar til at løfte en nøglerolle i virksomhedens fortsatte vækst

Vi søger en person, der sammen med tre kollegaer forestår kontakten til vores kunder og som kan indgå i et tillidsfuldt samarbejde med egne kunder.

Vi tilbyder en stilling med gode muligheder for udvikling og indflydelse både i forhold til kunder og internt i organisationen. Du skal kunne se dig selv i en moderne virksomhed, hvor arbejdstid og arbejdssted er fleksibelt, og hvor vi sætter en stor ære i at være en god sparringspartner for hinanden i organisationen - og i særdeleshed for vores kunder.

Dataproces er et innovativt IT- og konsulenthus med speciale i løsninger målrettet landets kommuner og deres digitale administration, men det er ambitionen at udvide denne kundekreds både nationalt og internationalt i de kommende år. Løsningerne spænder bredt; fra RPA og automatisering, SaaS-løsninger, over indtægtsoptimering til undervisning og faglig sparring. Udgangspunktet og formålet er altid det samme: At anvende data til at skabe ny viden, smartere processer og øget effektivitet til gavn for både borger og kommune.

Stillingen indeholder en del kundekontakt herunder facilitering af de forretningsmæssige forhold hos kunden samt holde kunderne orienteret om vores produkter og ydelser. Det forventes, at du er i stand til at opbygge tillidsfulde og troværdige relationer og i øvrigt kan hjælpe vores kunder på vej mod at træffe de rigtige beslutninger. Du har gerne kendskab til direkte eller indirekte salg enten gennem salg af projektløsninger/IT-løsninger eller konsulentydelser, men det er ikke et krav. Alternativt har du haft en stilling som projektleder/udviklingskonsulent i det offentlige og har derigennem stort kendskab til digitale forandringsprocessor.

Om dig

  • Du er struktureret, har et godt overblik og er positiv, løsningsorienteret samt serviceminded

  • Dine kommunikative evner er i top både i skrift og tale og du er god til at tale med mange forskellige typer mennesker

  • Du udstråler tillid og overblik der medvirker til, at kollegaer og kunder oplever at være i trygge hænder

  • Du trives med at være konstruktiv og tage ansvar og håndterer nemt flere projekter samtidigt

  • Du har selvindsigt og kritisk tilgang til dit arbejde

  • Du er fleksibel, arbejdsom og udviklingsorienteret

  • Du har gerne kendskab til eller interesse for værdibaseret salg

  • Kendskab til kommuner og kommunal økonomi er en fordel, men ikke et krav

Ansættelsesvilkår

Stillingen er fuld tid og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt. Det er ikke afgørende for os, hvor du bor i landet. Det er muligt hovedsageligt at arbejde hjemme, men der forventes tilstedeværelse på hovedkontoret i Nibe ca. 2 dage hver anden uge. Du har kørekort (B) og er villig til at benytte egen bil.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest den 21. februar. Send din ansøgning til sikkermail@dataproces.dk med emne: Forretningspartner til salg.

Vedhæft udover CV et par ord om dig selv og eventuelt andre relevante dokumenter. Samtaler vil blive gennemført løbende. Den første samtale vil blive afholdt over teams.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Signe Thiim på 25 55 19 23.