Skalhuse 13

Værdiskabende projektsælger til landets kommuner

Salg til det offentlige – Kunderelationer – Frihed under ansvar

Motiveres du af at opbygge gode samarbejdsrelationer med fokus på kundens behov, og vil du udvide kundekredsen med udgangspunkt i en konstruktiv og nysgerrig dialog med landets kommuner som primær kundemålgruppe? Som forretningspartner hos Dataproces får du en alsidig og selvstændig stilling med stor frihed, fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en anerkendt og spændende vækstvirksomhed, som vægter menneskelig rummelighed højt. Du vil desuden opleve en arbejdskultur kendetegnet af korte beslutningsveje, en fri, ordentlig og uformel omgangstone samt et stærkt socialt fællesskab.

Du får en afgørende funktion i salgsteamet, hvor du får det overordnede ansvar for salget af det vigtigste produkt i SaaS-porteføljen til samtlige danske kommuner, mens du bistår salget af virksomhedens øvrige produktområder i relationen til kunden. Du opbygger og vedligeholder kontakt til kundeporteføljen, og du etablerer en god og tæt dialog med kunden gennem hele salgsprocessen. I forbindelse hermed planlægger, faciliterer og gennemfører du desuden kontinuerligt kundemøder, ligesom du forestår løbende rapportering i virksomhedens CRM-system. Endvidere sikrer du optimering af samarbejdet med kundekredsen gennem yderligere afklaring af den enkelte kundes behov. Du deltager i ERFA-møder samt på messer og konferencer, hvor du vil være virksomhedens ansigt udadtil, mens du udarbejder salgsplaner, som skaber grundlag for, at de aftalte mål indfries. Derudover indgår du i et synergiskabende samarbejde med interne projektledere og udviklere i produktdialogen med kunden.

For at få succes i jobbet er det en forudsætning, at du har solid erfaring med salg til større organisationer – meget gerne inden for det offentlige, revisionsbranchen eller IT-softwarevirksomheder. Det er desuden en væsentlig fordel, hvis du har erfaring med salgsprocesser i offentligt regi samt et stort netværk inden for det kommunale område, da det bliver din kundebase. Det er således fordelagtigt, at du har kendskab til kommunernes organisatoriske strukturer, systemer, behov og problemstillinger, og at du evner at trække på dette i dialogen med kunderne. I stillingen forventes det endvidere, at du taler og skriver dansk på højt niveau, ligesom det er afgørende, at du har gode IT-kompetencer.

Som person er du karakteriseret af din tillidsvækkende og nysgerrige natur samt din store selvstændighed. Samtidig er du opsøgende, vedholdende og omstillingsparat, og du motiveres af at udvide og pleje dit netværk med udgangspunkt i en behovsafklarende og konstruktiv dialog. Du har stærke formidlingskompetencer, og du tilgår din arbejdsgang med en høj grad af ansvarsbevidsthed og troværdighed. Du har desuden øje for de langsigtede resultater, og du evner at etablere stærke samarbejdsrelationer på alle niveauer både internt og eksternt. Du er ligeledes proaktiv og selvkørende, mens du formår at bevare et godt overblik, der sikrer den nødvendige opfølgning på salgsindsatsen samt dialogen med kunderne.

Er du den nye forretningspartner til Dataproces i Nibe, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Steffen Berg Bendtsen fra Sensu A/S på tlf.: +45 27 84 21 84. Du kan læse mere om Dataproces på https://www.dataproces.dk/.

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

Læs mere om Dataproces’ oplysningspligt under rekruttering her: Oplysningspligt under rekruttering