Serviceorienteret analytiker

Vi søger dig, der har flair for tal og har interesse for at drifte og udvikle økonomiske analyser

Brænder du for en hverdag, hvor du er med til både at drifte og udvikle økonomiske analyser, og mestrer du samtidig at indgå i en serviceorienteret dialog med kunder? Så er der nu mulighed for at komme med på et stærkt hold af analytikere i en virksomhed i rivende udvikling.

Om stillingen

Som analytiker vil du blive en del af både store og små projekter, hvor der sættes stor pris på en kritisk sans og egne input og løsningsforslag. Du vil blive en del af et team under Digital Indtægtsoptimering, der foretager kommunaløkonomiske analyser og projekter inden for områderne; mellemkommunal refusion, stats- og momsrefusion. Dit hovedansvar vil være at drifte virksomhedens analyser samt udfærdige materiale til kunder. Vi forventer, at du tager ansvar, og kan indgå i tæt samarbejde med kollegaer om løsning af opgaver.

De første tre-fire uger vil bestå af et oplæringsforløb, hvor du vil opnå kendskab til kommunale systemer, juraen på områderne og Excel. Der er visse aktuelle opgaver, der er fastlagt, som du skal indgå i. På sigt kan der være mulighed for at specialisere sig efter interesse og evner samt have indflydelse på egne arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Din profil og kvalifikationer

Vi leder efter en engageret medarbejder, der har flair for tal. Samtidig er du også:

  • Detaljeorienteret, kritisk og ansvarsbevidst

  • Ivrig efter at lære og dele viden

  • Humørfyldt

  • Alsidig og både kan drifte de mere rutineprægede opgaver og udvikle på nye forretningsområder

  • Innovativ og nysgerrig og kan se muligheder, hvor andre ser begrænsninger

Vi tilbyder

Dataproces er en børsnoteret IT- og konsulentvirksomhed, der leverer dataanalyser, rådgivning og software til landets kommuner. Vi er en arbejdsplads, der vægter samarbejde, innovation og professionalisme højt. Her vil du efter et grundigt indblik i vores interne systemer, metoder og processer hurtigt opleve at blive en del af et fagligt dygtigt team med højt til loftet. I afdelingen lægger vi vægt på samarbejde i projekter og på tværs af organisationen, og ved, at vigtigheden af at dele viden og lære af fejl er fundamental for udvikling og indsigt.

Vi tilbyder en stilling med gode muligheder for udvikling og indflydelse. Vi tilbyder blandt andet gode kollegaer i et agilt arbejdsmiljø, frugt-, vand- og madordning og fokus på medarbejdertilfredshed med massageordning og plads til kontortræning. Du skal kunne se dig selv i en moderne virksomhed, hvor vi sætter en stor ære i at være en god sparringspartner for hinanden i organisationen – og for vores kunder.

Er du interesseret?

For yderligere information om stillingen, kan du kontakte teamleder Helle Rosborg på telefon 2555 1912 eller afdelingschef Kristina Koed på telefon 4121 0503. Ansøgning samt CV sendes til sikkermail@dataproces.dk mærket ”Analytiker”.

Der bliver holdt samtaler løbende til rette kandidat er fundet.

Læs mere om Dataproces’ oplysningspligt under rekruttering her: Oplysningspligt under rekruttering