Teamleder til udvikling af software

Vi søger en medarbejder med interesse for og erfaring med ledelse og softwareudvikling

Er du seniorudvikler med interesse for og erfaring med både ledelse og softwareudvikling? Så kig lige her.

Som teamleder i Dataproces skal du brænde for udvikling – både af kollegaer og software. Du får en rolle, hvor god kommunikation og samarbejde er alfa og omega, hvor du som teamleder motiverer, udvikler og støtter dit team, og hvor du som udvikler har en hånd med i softwareudviklingen.

I Dataproces leverer vi ydelser, analyser og softwareløsninger til landets kommuner. Du vil blive en del af afdelingen Automatisering og Udvikling. Her får du en unik mulighed for at få betydelig indflydelse i udviklingen af software, som hjælper de danske kommuner med at få ny viden, smartere processer og øget effektivitet. Afdelingen du bliver en del af, støtter resten af organisationen med både drift, implementering og udvikling af flere forskellige softwareløsninger, og er opdelt i 4 teams. Det team du skal lede, er et team på 5 medarbejdere. Her skal du varetage den daglige personaleledelse samt varetage konkrete softwareudviklingsopgaver. Som udvikler deltager du udover programmering også i kvalitetssikring, ERFA-grupper og projektplanlægning i projektgrupper.

Om stillingen

Som teamleder og udvikler vil du få ansvaret for:

 • Personaleledelse og -udvikling, herunder medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

 • Udvikling af Dataproces’ systemer og løsninger

 • Deltagelse i samarbejdet helt fra løsningsbeskrivelsernes tilblivelse til den gode implementering af leverancer

 • Bidrage med sparring og vidensdeling samt opkvalificering af kollegaer i teamet

 • Du får en arbejdsdag med 40% personaleledelse og 60% programmering, projektarbejde, arkitektur design m.v.

Din profil

Vi søger en kandidat som:

 • Er seniorudvikler med flere års erhvervserfaring

 • Har en uddannelse som datamatiker, softwareingeniør eller anden relevant uddannelse

 • Har fokus på, at ansvar og indflydelse følges ad

 • Har en bred faglig viden om gængse udviklingsmetoder

 • Har gode samarbejdsevner og mestrer ligeværdig dialog

 • Det er en fordel, hvis du har erfaring og/eller uddannelse med ledelse og udvikling

 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med Micro Services, JAVA EE og Unit Test, Springboot – gerne fra en lignende virksomhed eller fra offentlig forvaltning

Vi tilbyder

Dataproces er en børsnoteret IT- og konsulentvirksomhed. Hos os får du en arbejdsplads, der sætter samarbejde, innovation og professionalisme højt. Her vil du efter et grundigt indblik i vores software, metoder og processer hurtigt opleve at blive en del af et fagligt dygtigt team med højt til loftet. I Automatisering og Udvikling lægger vi derudover vægt på samarbejde i projekter og på tværs af organisationen og véd, at vigtigheden af at dele viden og lære af fejl er fundamental for udvikling og indsigt.

Vi tilbyder en stilling med gode muligheder for udvikling og indflydelse. Derudover tilbyder vi også gode kollegaer i et agilt arbejdsmiljø, frugt-, vand- og madordning og fokus på medarbejdertilfredshed med massageordning og plads til kontortræning. Du skal kunne se dig selv i en moderne virksomhed, hvor vi sætter en stor ære i at være en god sparringspartner for hinanden i organisationen – og for vores kunder.

Er du interesseret?

For yderligere information om stillingen, kontakt Afdelingschef Vibeke Venca Gejsenørn på tlf. 25 55 19 16. Ansøgning samt CV sendes til e-mail: sikkermail@dataproces.dk, mærket ”Teamleder og Seniorudvikler”.

Der bliver holdt samtaler løbende, til rette kandidat er fundet.

Læs mere om Dataproces’ oplysningspligt under rekruttering her: Oplysningspligt under rekruttering