DIT 2018

Offentlig Digitalisering 2018

Mød Dataproces til Dansk IT’s årlige konference om Offentlig Digitalisering d. 14.-15. marts

Mandag d. 5. marts 2018

Dansk IT inviterer årligt alle, der arbejder med offentlig digitalisering, et en todages konference i Aarhus. Konferencens formål er at facilitere erfaringsudveksling, inspiration og netværk, og den tiltrækker sædvanligvis over 1.500 deltagere fra hele Danmark – lige fra frontdesk-medarbejdere og forvaltningschefer til it-leverandører og ministre.

På programmet i 2018 er ni sideløbende spor med indlæg, debatter og cases, der har fokus på enten den operationelle del af digitaliseringen, ledelse og strategi eller de politiske mål og visioner. Dataproces har tidligere (2015) været på programmet vedr. vores erfaringer og kompetencer indenfor MOX-teknologien, og i år er Silkeborg Kommune på scenen med et oplæg omkring Min Sag©: En løsning udviklet af Dataproces til digital aktindsigt.

Dataproces deltager dog først og fremmes på konferencen for at indhente ny viden og for at mødes med både nuværende og kommende samarbejdspartnere. Bl.a. omkring løsningen MARC Autorisationskontrol, der netop er relanceret i nyt og mere brugervenligt design, og førnævnte Min Sag©, der dette forår opdateres med et tilvalgsmodul, så løsningen nu understøtter digital aktindsigt for både borgere og 3. parter.

Skal du også til Offentlig Digitalisering 2018, og vil du vide mere om Dataproces og vores MARC-robotløsninger? Kontakt os før eller under konferencen, og aftal et møde.