Forårets nyheder fra Dataproces

Nyhedsbrev

Forårets nyheder fra Dataproces

Påskeferien står for døren, og mange er måske allerede nu gået på ferie

I dette nyhedsbrev kan du læse mere om nogle af forårets fokusområder i Dataproces, hvor du kan blive klogere på emner som Tilflytterlisten i MARS, integrationen af MARC Fleksløn i KY, samarbejdet mellem Dataproces og studerende fra Aalborg Universitet samt vores helt nye kursus på udligning.

Du kan her læse mere om, hvordan Tilflytterlisten i MARS understøtter kommunen i at identificere de nytilflyttede borgere, der kan være mellemkommunale sager på – og på den måde sikre grundlag for, at de rette betalingskommuneforhold er på plads. Du kan også få mere viden om, hvad vi i Dataproces har gjort for at sikre, at MARC Fleksløn – vores automatiseringsløsning til beregning af flekslønstilskud, taler sammen med Kommunernes Ydelsessystem, KY. Derudover kan du læse en casehistorie fra Skive Kommune, hvor de fortæller om deres oplevelser og erfaringer med at bruge MARC Fleksløn.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi i Dataproces har fokus på udvikling og innovation, kan du tage et kig på artiklen omkring vores samarbejde med Aalborg Universitet. Her kan du få et indblik i forårets samarbejde med en af universitetets projektgrupper, hvor fokus er på Min Sag.

Som noget nyt har vi valgt at udbyde et online kursus til kommunerne inden for udligning. Hvad dette kursus sætter fokus på og indeholder, kan du også få mere viden om i dette nyhedsbrev.

Rigtig god læselyst!