Dataproces ønsker en glædelig jul og et godt nytår

Nyhedsbrev

Dataproces ønsker en glædelig jul og et godt nytår

År 2020: Et år, der krævede noget ekstraordinært

Året 2020 har på alle måder været et år, der har krævet noget ekstraordinært af os alle. Men det har også været et år, hvor vi fik mulighed for at hjælpe endnu flere kommuner til at bruge digitale værktøjer og nye kompetencer.
2020 var også et år, der bød på børsnotering på Nasdaq First North Growth Market Denmark. Vi glæder os over den enorme støtte og opbakning, som vi fik fra investorer og samarbejdspartnere, der viste os den store tillid at ville med på vores videre rejse.
December måned har for os været helt speciel, for selvom vi så ind i endnu en nedlukning, hjemmearbejdspladser og fraværet af hygge med kollegaer, oplevede vi også nye højdepunkter i form af flere kommuner på vores digitale platforme, 210-års fødselsdag af mellemkommunal refusion og ikke mindst 9-års fødselsdag af Dataproces. Læs meget mere om de to sidstnævnte i artiklen ’Mellemkommunal refusion og Dataproces: Fødselsdagshistorier’.

Et nyt år - 2021
Vi tager hul på et nyt år med fokus på at videreudvikle vores digitale platforme MARS og Min Sag, hvor der til stadighed bliver integreret mere og mere Machine Learning for at gøre platformene endnu lettere at bruge. Læs mere om de nye tiltag i artiklen ’Nyt fra Dataproces 2021’. Derudover har vi fortsat fokus på salget og det vil især salgschef Signe Thiim Knudsen sikre. Du kan læse mere om hende i artiklen ’Ny Salgschef med baggrund i det kommunale’.

Glædelig jul og lykkebringende nytår!
Det helt store ord, der har været på alles læber i 2020, er samfundssind. I Dataproces er vi også bevidste om det samfundssind, der skal til for at stå sammen – også hver for sig – i denne specielle tid. Derfor har vi valgt at donere til Dansk Folkehjælps Julehjælp 2020, hvor der i år var rekordmange børnefamilier, der har søgt om hjælp. Dataproces støtter op om det gode formål og ønsker, at alle familier får en god jul.

Vi sender de varmeste ønsker om en glædelig jul og et lyst, nyt år til alle samarbejdspartnere og investorer – og takker jer mange gange for gode oplevelser og samarbejde i det forgangne år. Vi ser frem til at tage hul på et nyt år sammen med jer.

Tak for et spændende år, for tilliden og for det gode samarbejde.
Og tak fordi du læser med!

Glædelig jul & godt nytår!
Kjartan Jensen, CEO Dataproces