Spændende nyt fra Dataproces

Nyhedsbrev

Spændende nyt fra Dataproces

Et efterår med fart over feltet

Mens bladene falder af træerne og dagene kortes, arbejder Dataproces – og landet kommuner – ufortrødent med både indtægts- og driftsoptimering. Blandt andet i lyset af det seneste regeringsudspil ”Digital service i verdensklasse”, der sætter spot på borgernes ret til adgang til egne sager. En ret Dataproces understøtter med løsningen Min Sag.

I dette nyhedsbrev kan du blive klogere på Min Sag og hvor løsningen bevæger sig hen, efterhånden som den anvendes af stadig flere kommuner. Det samme gælder for vores MARC-robotløsning til autorisationskontrol i kølvandet på GDPR. Det fortæller forretningsudvikler Jakob Krøgh Carlsen og sælger Peter Sandberg Nielsen, der begge dagligt sidder med MARC Autorisationskontrol – og som lige nu er optaget af koblingen mellem MARC Autorisationskontrol, rollekataloger og IDM-løsninger.

For landets kommuner er efteråret også lig med budgettid. I de forgangne måneder er budget 2019 forhandlet op plads – og om lidt starter det indledende arbejde med budget 2020. I denne artikel kan du læse mere om hvordan Dataproces kvalificerer dette arbejde med kommunespecifikke beregning og fremskrivninger, baseret på en kombination af omfattende dataanalysemodeller kontra virksomhedens ekspertise og erfaring indenfor kommunal tilskud og udligning.

Tak fordi du læser med.