Mød os på køf 2023

Mød os på årets Kommunaløkonomiske Forum 2023

Vi glæder os til at byde dig velkommen


Vi byder igen indenfor til KØF ’23, et af årets højdepunkter som afvikles 12.-13. januar i Aalborg Kongres- og Kulturcenter, til et kærkomment gensyn. Her samles landets kommuner til en konference om de økonomiske udfordringer og muligheder, der aktuelt omgiver deres administration og forvaltning. Hovedtemaet for KØF 2023 er velfærdssamfundets dobbelte udfordring. Arbejdskraftsudfordringen vil være et vilkår i de næste mange år, og efter det nationale kompromis om forsvarsudgifterne er det økonomiske råderum lille. På det kommunaløkonomiske område presser udgiftsvæksten på de specialiserede områder endvidere de brede serviceområder, der imidlertid samtidig står overfor en række selvstændige udfordringer. Derfor er der behov for at tænke nyt.

I år finder du Dataproces på stand 3, som er placeret centralt i forhallen. Her står vi begge dage klar til en snak om, hvordan din kommune kan bruge uudnyttet data til at optimere økonomien – via datavalidering, analyser og automatisering. Sammen skaber vi tryghed og fokus på de relevante opgaver, samt hjælper jer med at identificere og validere data – f.eks. inden for tilskud, udligning og refusioner.

Brug tiden på borgernær kernefaglighed - og lad os automatisere det trivielle

Hos Dataproces er vi eksperter i digitalisering og databearbejdning. Vi anvender denne ekspertise i samarbejde med jer for at sikre, at I får det optimale udbytte i jeres ressourceanvendelser. Vores digitale løsninger kan bl.a. lette komplicerede processer, tunge arbejdsgange og skabe overblik og sammenhæng – også på tværs i kommunen. Vi hjælper med analyser og rådgivning, som optimerer og kvalificerer kommunens økonomi, samt sikrer, at der er tryghed omkring opgaven.

Ses vi?

Kontakt Dataproces og aftal et uforpligtende møde, eller kig forbi Dataproces på stand 3 og hør mere om mulighederne for i samarbejde at optimere økonomien i din kommune – og hør om vores anbefalinger til både udligning og automatisering af administrative opgaver. Vi er til stede begge dage og til middagen torsdag aften.

Vi glæder os til at møde dig, de øvrige deltagere samt nuværende og kommende samarbejdspartnere.