Review - banner

REVIEW

Sikker gennemlæsning | Nem og effektiv aktindsigt

Med REVIEW får I hjælp til at identificere og fjerne følsomme oplysninger. Værktøjet peger på de steder, hvor der potentielt kan være risiko for at lække følsomme oplysninger, hvorefter du nemt og brugervenligt kan undtage oplysningerne på en sikker måde, så de ikke kan genskabes.

Opgaver, hvor der håndteres risikotekst og potentielt følsomme oplysninger, er normalt krævende i forhold til både tid og ressourcer.

REVIEW er en modulopbygget løsning, der effektivt støtter de forskellige aspekter af arbejdet med aktindsigt og større gennemlæsningsopgaver.

REVIEW OmråderKom hurtigt i gang

At systemet er modulopbygget betyder, at vi hurtigt kan sammensætte en løsning til jeres behov. Har I kun brug for hjælp til gennemlæsning, kan I nøjes med det første modul. Herefter kan I bygge på med flere.

GENNEMLÆSNING er grundmodulet i REVIEW, som hjælper med gennemlæsning. Her uploader man selv dokumenter til systemet, som hjælper med gennemlæsningen. Potentielt følsomme oplysninger highlightes hvorefter de kan undtages eller erstattes med anden tekst.

PARTSSAGER bygger oven på GENNEMLÆSNING og giver en platform til at håndtere aktindsigt i partssager. Ud over funktionerne i grundmodulet giver Partssager mulighed for at oprette en sag på en borger. Der integreres til serviceplatformen, så der fx sker automatisk kontrol af forældremyndighed.

EMNESAGER er en platform til at håndtere aktindsigt på andre områder end partsager og personalesager. Det kan fx være journalistsager eller sager på de tekniske områder.

PERSONALESAGER giver mulighed for at håndtere nuværende eller tidligere medarbejderes anmodning om indsigt i egne sager.

Review modulerYDERLIGERE AUTOMATISERING: Robotter og opkoblinger - Når man har købt de to første moduler, er det muligt at købe robotter og opkoblinger til fag og ESDH-systemer. På den måde opkobles REVIEW til fagsystemerne på de fagområder, hvor kommunen ønsker, at REVIEW skal finde akter. På samme måde sørger systemet for at journalisere, når sagen er afsluttet.

Fordele og udbytte

  • Samler alle opgaver, dokumenter og handlinger ét sted

  • Giver overblik over alle anmodninger fra borgere og 3. parter – og status på dem

  • Styrker og støtter ved automatisk udsøgning og markering af personhenførbare og personfølsomme oplysninger

  • Simpel afsending af brev og aktindsigt via e-Boks. Det betyder, at du kun skal udføre én handling – også ved store sager

  • Giver mulighed for at lave en ‘observationsliste’ over sager med skærpet opmærksomhed og mulighed for at fjerne dokumenter og enkeltsider fra aktindsigten

  • Opsættes hos organisationen, så alle data forbliver i eget miljø

Dataproces' kompetencer

Automatisering og RPA