Udtalelser

Juristen fra Dataproces underviste i det mellemkommunale område med stor indsigt og kompetence. Både på det overordnede, lovtekniske niveau og i forhold til de konkrete udfordringer, vi møder i vores hverdag. På begge fronter ramte han plet og vi er samlet set meget tilfredse.

Undervisningen var relevant og givende - både i teori og i praksis.

Brønderslev Kommune

Sanne Riger

Borgerservicechef

Brønderslev Kommune

Vi er altid meget omhyggelige med konteringen af moms og den efterfølgende revision. Så meget desto mere imponerende er det positive resultat af Dataproces’ momsprojekt.

Lemvig Kommune

Ove Weller Nielsen

Økonomichef

Lemvig Kommune

Vi er meget tilfredse med kurset, vi har modtaget fra Dataproces’ juridiske team omkring retssikkerhed og administration med særligt fokus på mellemkommunal refusion.

Undervisningen var professionel og tilpasset vores behov med det resultat, at vi fik opfrisket flere områder på forholdsvis kort tid.

Vesthimmerland Kommune

Lene Schmidt

Myndighedsleder

Vesthimmerland Kommune

Jeg oplever Dataproces som en god med- og holdspiller. De bringer viden og redskaber i spil, som kan give kommunen indsigt i komplekse procedurer i forhold til førtidspension. Samtidig hjælper de med at sikre, at disse kompetencer kan implementeres efterfølgende – til fordel for kommunens fremadrettede indsats på førtidsområdet.

Brøndby Kommune

Ebbe Andersen

Økonomikonsulent

Brøndby Kommune

Vi har i Greve Kommune været de allerførste til at overgå fra KMD Aktiv til KY i MARC Fleksløn, og der er ingen tvivl om, at MARC Fleksløn også virker til KY. Vi var meget spændte på, om Dataproces kunne få en robot til at arbejde i KY – især efter at have hørt om alle de problemer, der har været (med KY), men vi blev positivt overraskede.

Allerede fra første dag, kørte robotten – og allerede den første måned vi tog KY-løsningen i brug, nåede vi omkring de 70% automatisk behandlede sager. Vi er rigtig glade for løsningen og for vores gode samarbejde med Dataproces. For mig som leder er det fantastisk, at Dataproces altid er hurtige til at reagere og svare, og hvis der er det mindste problem, så ordner de det med det samme. Så for os, har det været en rigtig positiv oplevelse

Greve Kommune

Meya Masumba

Teamleder Ydelse

Greve Kommune