Dataproces

MARC præsenterer: Helbredstillæg

Vær med, når vi præsenterer vores seneste løsning, som automatiserer arbejdet ved behandling af helbredstillæg

MARC-holdet udvides med endnu en løsning, som understøtter jeres arbejdsgang.

Vi i team MARC bestræber os på at gøre manuelle arbejdsgange i de danske kommuner nemmere for den enkelte medarbejder, og derfor har vi udviklet MARC: Helbredstillæg, som på en nem og overskuelig måde giver overblik.

I samarbejde med pilotkommunerne har vi testet og tilpasset løsningen, så robotten med høj præcision aflæser både almindelige- og håndskrevne fakturaer. Robotten er trænet i forskellige typer opsætning samt typer af håndskrift. Vi bestræber os på at udvikle robottens formåen løbende, men der vil altid være typer af håndskrift, som beviser, at robotten også kun er et "menneske" ... ;-)

Hvis løsningen ikke kan læse hele fakturaen, så understøtter MARC alligevel jeres arbejdsgang, da I blot vil blive bedt om at tilføje den manglende information. Herefter fortsætter den automatiserede proces, hvor MARC sørger for den efterfølgende udbetaling i KP.

Ved webinaret vil vi præsentere løsningen, hvortil I har rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Derudover vil vi dele, hvad vores pilotkommuner har oplevet ved brug af løsningen samt resultaterne, de har opnået.Tilmelding:
Du tilmelder dig via. nedenstående tilmeldingslinket, hvor du skal udfylde de relevante oplysninger.

Kan du ikke deltage?
Så tilmeld dig alligevel. Vi sender en optagelse af webinaret til alle tilmeldte.

Målgruppe:
Sagsbehandlere, ledere

Webinaret blev afholdt Onsdag d. 20. marts 2024, kl. 10:00-11:00

Optagelse fra webinar