Dataproces

Effektiviser borgerserviceopgaver med Dataproces

Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan I kan forenkle jeres arbejdsgange med MARS Udflytning og MARC Helbredstillæg

Velkommen til en præsentation af, hvordan Dataproces automatiserer håndteringen af tidskrævende borgerserviceopgaver. Ved webinaret præsenterer vi de to løsninger, MARS Udflytning og MARC Helbredstillæg.

MARS Udflytning er en innovativ løsning til effektiv ajourføring af CPR-registret, som sikrer, at din kommune opfylder lovmæssige forpligtelser uden den tunge administrative arbejdsgang. Systemet identificerer nemt borgere, der ikke længere opholder sig i Danmark, hvilket sparer både tid og ressourcer.

MARC Helbredstillæg er jeres personlige assistent til behandling af fysiske fakturaer. Løsningen aflæser med høj præcision 65-75% af fakturaerne, og vi har i samarbejde med pilotkommunerne sørget for, at det er nemt for den enkelte medarbejder at tilføje de informationer, som MARC ikke kan aflæse, evt. pga. håndskriftens karakter, hvorefter MARC fortsætter og sørger for den efterfølgende udbetaling i KP.

Deltag i webinaret og hør mere om, hvordan Dataproces kan bidrage til en effektiv og tidsbesparende administration i din kommune.


Tilmelding: Du tilmelder dig via. nedenstående tilmeldingslinket, hvor du skal udfylde de relevante oplysninger.

Kan du ikke deltage? Så tilmeld dig alligevel. Vi sender en optagelse af webinaret til alle tilmeldte.

Målgruppe: Borgerservicemedarbejdere, it-ledere og alle inden for den offentlige sektor, der ønsker at optimere arbejdsprocesser og øge effektiviteten i håndteringen af borgerserviceopgaver.

OBS: Husk at acceptere mødeindkaldelsen, som du modtager efter tilmelding. Har du brug for hjælp eller spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til Kommunikation@dataproces.dk

Webinaret blev afholdt Tirsdag d. 4. juni 2024, kl. 10:00-10:40

Optagelse fra webinar