Eliteleverandør- Nyhedsbrev-01

Dataproces kåret som eliteleverandør til det offentlige

Certificeringen gives til de 1% største leverandører til den offentlige sektor

Tirsdag d. 3. august 2021

Dataproces har i 2020 været blandt de største leverandører til den offentlige sektor, og er derfor blevet kåret som eliteleverandør.

Certificeringen som eliteleverandør gives til de, der har været blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2020. Ifølge Mercell Danmark, der tildeler certificeringen, er det "en præstation, der påkalder sig al ære og respekt". Dét er vi i Dataproces stolte af!

”Jeg glæder mig over, at kunne kalde os certificeret eliteleverandør til det offentlige og jeg synes, at det er en præstation, som vi kan være rigtig stolte af”, udtaler CEO Kjartan Jensen og uddyber.

”Vi har gennem en årrække satset på at være en stærk sparringspartner for de danske kommuner – inden for både dataanalyser og IT-løsninger, og det kræver dedikeret arbejde fra alle i Dataproces at sikre et tæt og tillidsfuldt samarbejde med kommunerne”.

”Derfor vil jeg også sige en stor tak til alle medarbejdere, der hver dag yder en kæmpe indsats for, at vi som virksomhed kan lykkes med vores mission om at skabe værdi for kunderne gennem IT og data. Og selvfølgelig også en stor tak til kommunerne for det gode samarbejde, der kun bliver stærkere år for år” , siger Kjartan Jensen.

Udnævnelsen er baseret på de beløb, der er faktureret de offentlige myndigheder (kommuner, regioner, stat, universiteterne og officielle forsyningsselskaber) i hele Danmark. Hvert år bliver 3.000 eliteleverandører udnævnt til at være TOP-1%.

Med anerkendelsen følger også et eliteleverandør-badge.

Læs mere om rangering og se ranglisten her: https://rangliste.udbudsvagten.dk/