banner - Digitaliseringsmessen 2021

Endelig på messer – mød os på Digitaliseringsmessen 2021

Dataproces deltager igen på årets Digitaliseringsmesse – og vi glæder os til at tage imod jer på vores stand.

Mandag d. 27. september 2021

Her i en COVID19-tid har der med samfundssind været lukket ned for diverse messer og kongresser. Nu begynder vi at kunne lukke op for vores aktiviteter igen og tiden er nu kommet til en meget længe ventet Digitaliseringsmesse. Digitaliseringsmessen er et vigtigt udstillingsvindue for IT-leverandører til det offentlige – men samtidig også et forum, hvor der er mulighed for at møde samarbejdspartnere, deltage i debatterne og se, hvad der rør sig på markedet.

Ligesom tidligere år, vil Dataproces desuden være en del af de guidede ture. Så hvis du synes, at det kunne være spændende at høre mere om machine learning, kunstig intelligens og analytics i offentlige myndigheder eller høre mere om borgerbetjening, kan du komme med på en tur forbi vores stand og få viden om, hvordan vores løsninger taler ind i de forskellige emner.

Borgerbetjening og MARS

I Dataproces har vi fokus på den digitale udvikling i kommunerne og især på samspillet mellem teknologi, kunstig intelligens, viden og data. Vores løsninger er udviklet i samarbejde med kommunerne, og er forankret i et ønske om at nedbryde barrierer på tværs af den komplekse kommunale forretning og IT-infrastruktur.

Til Digitaliseringsmessen 2021 kan du møde os og høre mere om MARS, en platform til effektiv kontrol og behandling af økonomiske transaktioner som refusioner og betalinger. Du kan også høre om vores RPA-løsninger Min Sag, der behandler anmodninger om sags- og aktindsigt og MARC Fleksløn, der automatiserer de månedlige beregninger af flekslønstilskud.

Derudover står vi også klar til en snak om værdifulde IT-implementeringer, og hvordan vi kan hjælpe med alt fra mindre robotløsninger til kompetenceopbygning. Vi tager også gerne en snak om, hvad kommunerne selv kan gøre for at omsætte automatiseringsideer til praksis, og hvordan digitaliseringspotentialer realiseres bedst muligt i netop din kommune.

Skal vi mødes til kage?

I år vil du på vores stand blive mødt af det helt store kagebord disket op af ’Den store Bagedyst’-deltager Beate Stengaard Sørensen. Så hvis du – ligesom os, har en sød tand, kan du komme forbi og smage på hendes lækre kreationer og blive smittet af hendes altid positive energi og gode humør.

Vi står også klar til en snak med dig om, hvordan din kommune kommer i gang eller videre med at digitalisere. Så hvis du interesserer dig for softwarerobotter og automatisering på tværs af systemer, forvaltninger og sektorer, så kom endelig forbi og mød os på vores stand. Vi er klar på masser af dialoger, og derfor har vi i år også vores samarbejdspartner Advokatfirmaet Poul Schmidt/Kammeradvokaten med på vores stand.

Du finder os i år på stand F6 og er til stede under hele messen torsdag med både quiz, kager og bolsjer.

Dataproces ønsker alle en god Digitaliseringsmesse 2021!