Review emnesager landscape

Effektiviser arbejdet med at finde og undtage følsomme oplysninger i dokumenter med Review

Med fokus på gennemlæsning, parts- og emnesager

Onsdag d. 31. maj 2023

I Dataproces har vi en lang række af medarbejdere, der er dedikeret til arbejdet med følsomme oplysninger i dokumenter. Teamet har haft travlt i 1. halvår af 2023, da vores løsning inden for området, Min Sag, er undergået en transformation og blevet til en platformsbaseret løsning. Løsningen kalder vi Review og indeholder 3 forskellige moduler og alverdens opkoblinger. Fordelen hermed er, at løsningen fremadrettet kan anvendes til alle de opgaver, hvor der er brug for at finde og undtage følsomme oplysninger i dokumenter og derved også andre opgaver, end blot på aktindsigtsområdet.

Tiden står ikke stille for teamet og inden sommer er vi klar med det nyeste modul på området. Fra juli kan Review således også håndtere emnesager.

Lyder ovenstående interessant? Så læs endelig videre. Herunder gennemgår vi kort, hvad Review indeholder og hvordan vi i samarbejde med 10 af landets kommuner hjælper med at effektivisere, kvalificere og højne trygheden inden med dette arbejde.

Modulopbygget – og nu også til emnesager

Review er som bekendt en platformsbaseret løsning indeholdende tre moduler. Fordelen hermed er, at I kan skræddersy opsætningen heraf så den matcher behovet i netop dit team, afdeling eller kommune. Alt afhængig af forvaltning ved vi, at mængden af eksempelvis aktindsigtsanmodninger varierer. Ligeledes kan der være forskel på hvor stor en mængde af dokumenter, som I kan have behov for at få gennemlæst og fremhævet eventuel risikotekst i. Review tager hånd om det hele og kan understøtte arbejdet med dokumenthåndtering i langt de fleste forvaltninger, ved anvendelse af et eller flere af følgende moduler:

Review moduler

Træt af at gennemlæse store dokumenter for risikofyldt information? Så brug vores gennemlæsningsmodul i Review

Med gennemlæsningsmodulet kan du få et værktøj til at gennemlæse og behandle manuelt uploadede dokumenter. Dette igennem en motor, der således fremsøger og highlighter al risikotekst baseret på de ord og sætninger, som du fortæller systemet skal fremhæves. Dette gør det let at håndtere store og tunge tekster. Foruden at gennemlæse teksterne, kan modulet også undtage og censurere de ord og sætninger, som du vælger at få fremhævet. Det er op til dig at definere hvilke ord, der skal fremhæves. Hvorfor det således alene er din fantasi, der sætter grænser for anvendelsen af modulet. Dette gør også, at uanset hvilken forvaltning eller arbejdsopgave, som du sidder med, kan du have gavn af Review.

Med emnesager højner vi fra sommeren 2023 arbejdet med aktindsigter

Som sagt har vi haft travlt i Dataproces i første halvår af 2023 og vi forventer bestemt ikke at dette stopper på den anden side af sommerferien. En af årsagerne til dette er, at vi i slutningen af juni er klar med vores nyeste modul på Review. Modulet kalder vi for emnesager og det er blevet til på baggrund af de erfaringer, som vi har haft med de to øvrige moduler. I nedenstående boks har vi gengivet de muligheder, som du kan anvende ved brug af Review Emnesager:

 • Oprettelse af sag

 • Tjek i serviceplatformen

 • Relevant cvr

 • Manuel upload af dokumenter

 • Udsøgning af potentielt følsomme oplysninger

 • Cpr-numre, navne, adresser, familierelationer, jeres egen highlightliste, udsøgning af enkeltord

 • Undtagelse, censurering og anonymisering

 • Undtag eller erstat tekst

 • Rensning af dokumenter for metadata

 • Brevmodul

 • Breve opbygget med fraser

 • Integration til forsendelsessystem, f.eks. OneTooX

 • Slutjournalisering i relevant fagsystemReview Emnesager er som bekendt klar til at blive implementeret hos Jer fra slutningen af juni. Det tager typisk et sted mellem 4-6 uger og processen herfor planlægges altid i samarbejde med jer. Har du fået appetit på mere? Så tøv ikke med at kontakte Forretningspartner Mads Winther Nielsen på 25 55 19 43 eller MAW@dataproces.dk