Mød os på KØF 2020

Mød os på årets Kommunaløkonomiske Forum 2020

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Mandag d. 6. januar 2020

Dataproces indleder 2020 med Kommunaløkonomisk Forum (KØF), som afvikles 9.-10. januar i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Her samles landets kommuner til en konference om de økonomiske udfordringer og muligheder, der aktuelt omgiver deres administration og forvaltning.

I år finder du Dataproces på stand 29, som er placeret centralt i forhallen. Her står vi begge dage klar til en snak om, hvordan din kommune kan bruge uudnyttet data til at optimere økonomien – via datavalidering, analyser og automatisering. Sammen skaber vi tryghed og fokus på de relevante opgaver og hjælper med at identificere nye indtægtsoptimeringsmuligheder – f.eks. inden for tilskud, udligning og refusioner. Kig forbi Dataproces og hør mere om mulighederne for indtægtsoptimering i din kommune – og deltag samtidig i vores spændende konkurrence.

Ses vi?

Kontakt Dataproces og aftal et uforpligtende møde, eller besøg os på stand 29. Vi er til stede begge dage og til middagen torsdag aften. Vi glæder os til at møde dig, de øvrige deltagere samt nuværende og kommende samarbejdspartnere.

Følg med – eller se billeder fra tidligere års KØF – via Dataproces’ LinkedIn og Facebook.