Nyhedsbrev - MARS og kildesystemer

MARS - mere end bare en planet eller en chokoladebar…

MARS er hjerteblod for Dataproces

Baseret på syv års indgående arbejde med det mellemkommunale område, er MARS det system fra Dataproces, hvis rødder går længst tilbage.

MARS er fundamentet under Dataproces’ indtægtsoptimering på det mellemkommunale område. Det nye er, at MARS nu også er et produkt vi tilbyder kommunerne som en helstøbt løsning. Sagsbehandlere og controllere på området får dermed samme adgang til den sammenstillede data-platform og skræddersyede proces, som er summen af Dataproces’ arbejde.

De vigtigste features i MARS

’One of a kind’-Institutionsdatabasen: Udviklet af Dataproces selv og indeholder såvel nuværende som tidligere institutioners adresser, inklusive ældre- og plejeboliger – i alt mere end 27.000 refusionsbærende adresser, som er historiske data.

Den unikke sagsbehandlerliste: Ikke alle mellemkommunale sager er værd at arbejde med – de fleste er jo korrekte. Sagsbehandlingslisterne effektiviserer kontrolarbejdet ved at give CPR-numre, hvor regler og algoritmer har peget på uoverensstemmelser eller særlige interessepunkter.

Data fra mange kildesystemer: MARS trækker på mere end 10 datakilder i dag og forretningslogik omstilles hele tiden til at følge det kommunale systemlandskab. Serviceplatformen bliver anvendt i udstrakt grad, og vi er klar når STARLIS får sit endeligt og de gamle monopolsystemer er endegyldigt udfaset.

Brugerfladen viser det nødvendige: Man får hurtigt overblikket, borgerens flyttemønster og kontakt med refusionsbærende institutioner. Derfra kan man springe til rå posteringer og de fakta, som i sidste ende afgør en mellemkommunal sag.

MARS grafisk overblik

MARS definerer en proces: En proces skabt af mellemkommunale eksperter for eksperter - og for dem, som ønsker at blive det. MARS kan benyttes som generelt opslagsværktøj, og sammen med det juridiske opslagsværk, arbejdsgangene og best practice fra Dataproces har man et stærkt værktøj til at forme sit arbejde med mellemkommunal refusion.

Vil du vide mere om MARS? Læs mere her: MARS - Tekniske features