Digitaliseringsmesse 2018

Digitaliseringsmessen 2018

Dataproces deltager vanen tro på Digitaliseringsmessen - i år med fokus på nye kommunale løsninger og værktøjer indenfor RPA, automatisering og Borgerbetjening

Onsdag d. 15. august 2018

Når Odense Congress Center for 10. gang åbner dørene for årets Digitaliseringsmesse den 27. september 2018, er Dataproces selvfølgelig med som udstiller. Messen er en platform for vidensdeling og networking på tværs af messedeltagere og udstillere, og byder desuden på en række oplæg og debatter. Ligesom tidligere år forventes flere tusinde deltagere og Dataproces vil være synlig som udstiller, i Digitaliseringsmessens nyhedsbreve og guidede ture.

Dataproces deltager på messen som leverandør af værdiskabende softwareløsninger og Big Data-analyser til kommunerne. Vi hjælper med at identificere og indfri administrative automatiseringspotentialer. Bl.a. ved hjælp af softwarerobotten MARC (Municipal Automatic Robot Caseworker); en RPA-teknologi udviklet til og med landets kommuner. F.eks. er MARC motoren i Dataproces’ store løsninger til digital aktindsigt, autorisationskontrol og flekslønsberegning.

MARC og fremtiden

MARC minimerer mængden af tidskrævende tasteopgaver og arbejdsgange som fakturering, registrering, arkivering og kontroller, og er samtidig afsæt for større projekter målrettet processer på tværs af systemer, afdelinger og sektorer. Herigennem sætter vi på Digitaliseringsmessen fokus på tre af vores løsninger, med MARC som motor; Min Sag – effektiv, digital aktindsigt; MARC Autorisationskontrol – webbaseret MARC-løsning til de lovpligtige autorisationskontroller; og MARC Flekslønsberegner – en løsning, der letter og effektiviserer arbejdet vedr. beregning af fleksløn.

Besøg Dataproces’ stand og hør mere om MARC, MOX og Min Sag - og hvordan vi i øvrigt understøtter kommunernes digitalisering i tråd med bl.a. digitaliseringsstrategien og den nye EU-persondataforordning. Det er også muligt både at quizze samt prøve to af vores MARC-løsninger: MARC Autorisationskontrol og Min Sag.

Vi tager også gerne en snak om, hvad kommunerne selv kan gøre for at omsætte automatiseringsideer til praksis og hvordan digitaliseringspotentialer realiseres bedst muligt i netop din kommune.

Skal vi mødes?

Vil du vide mere om, hvordan din kommune kommer i gang eller videre med RPA? Eller interesserer du dig bare for softwarerobotter og automatisering på tværs af systemer, forvaltninger og sektorer?

Kontakt Dataproces før eller under Digitaliseringsmessen og aftal et uforpligtende møde.Vi holder i år til på stand E7 og er til stede under hele messen torsdag den 27. september fra 10-17.

Vi glæder os til møde dig, de øvrige deltagere samt nuværende og kommende samarbejdspartnere.

Dataproces ønsker alle en god Digitaliseringsmesse 2018!