algoritme

MARC Autorisationskontrol

Er du nysgerrig på automatisering, RPA og hvad en softwarerobot egentlig kan?

Landets kommuner anvender i stigende grad softwarerobotter til administrativ optimering og effektivisering. Robotterne udfører stadigt flere tunge og tidskrævende tasteopgaver. Oveni medfører softwarerobotterne en række gevinster for kommunerne - eksempelvis forbedret datakvalitet, hurtigere og smartere processer, frigivelse af medarbejdertid samt større overblik og lavere udgifter.

Effektivisering via automatisering

En af de softwarerobotter kommunerne anvender i dag, er Dataproces’ MARC (Municipal Automatic Robot Caseworker). I forbindelse med anvendelsen af softwarerobotter som MARC, dukker der ofte en række spørgsmål op. For hvad er en softwarerobot egentlig? Hvad er fordelene ved den? Og hvad kræver den?

MARC-kit

Til at besvare dem og øvrige spørgsmål, der måtte opstå, har Dataproces udviklet et MARC Kit. MARC-kittet er et informationsmateriale, som fortæller alt, der er værd at vide om softwarerobotten MARC. Kittet belyser muligheder og potentialer ved MARC softwarerobotter, og går i dybden med følgende områder:

  • Hvad er MARC?

  • Formål og fordele ved MARC

  • Hvad kan MARC?

  • Hvor er MARC relevant?

  • Hvad kræver MARC?

  • Hvordan kommer I i gang med MARC?

Kittet indeholder desuden en række eksempler og konkrete cases, der viser, hvordan MARC har automatiseret forskellige arbejdsgange og hvilke effekter automatiseringen har ført med sig. Den borgerrettede selvbetjeningsløsning til digital aktindsigt Min Sag© er blot ét eksempel på en arbejdsgang, der er automatiseret via softwarerobotter, mens den nye løsning MARC Autorisationskontrol er et andet.

Brug kittet

MARC-kittet er et informationsmateriale, der gør det lettere for den enkelte medarbejder at få og videreformidle viden om softwarerobotten MARC og hvad teknologien kan bruges til.

Hør mere

Har du spørgsmål til MARC-kittet? Eller vil du vide mere om muligheder og perspektiver ved MARC generelt - eller ved bestemte MARC-løsninger? Ring eller skriv til os - så skal vi besvare dine spørgsmål. Det er også muligt at aftale et uforpligtende møde på kommunernes digitaliseringstræf den 19. juni på Comwell i Kolding, hvor vi kan fortælle mere om løsningen og hvordan den skaber værdi for netop din kommune.