Beskæftigelsestræf 2019

Mød os på Beskæftigelsestræf 2019

Vi glæder os til at se dig

Onsdag d. 20. februar 2019

Dataproces deltager igen på KL’s Beskæftigelsestræf, som i 2019 afvikles 26. februar i Odeon i Odense. På Beskæftigelsestræffet samles ledere og nøglemedarbejdere på beskæftigelsesområdet i kommunerne samt repræsentanter for ministerier, styrelser, beskæftigelsesregioner m.fl. Hovedtemaet for dette års beskæftigelsestræf er initiativer og løsninger, der på forskellig vis understøtter en mere sammenhængende og helhedsorienteret beskæftigelsesindsats i den offentlige sektor. Et tema, der genses i Dataproces’ produkter netop målrettet arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet.

Mød os

Dataproces deltager som standeholder på Beskæftigelsestræf 2019. Det betyder, at du hele dagen igennem kan finde os i udstillerområdet, hvor vi står klar til en snak om, hvordan din kommune bliver endnu skarpere på områdets administration og forvaltning – til fordel for effektiviteten, ressourceforbruget og sammenhængskraften.

Hør bl.a. om vores borgerrettede selvbetjeningsløsning til automatiseret digital sags- og aktindsigt, Min Sag©, vores robot-assistent til flekslønsberegninger, MARC Fleksløn samt vores analyser til optimering og validering af den mellemkommunale kontrol og afregning på arbejdsmarkedsområdet.

Fra standen er der desuden mulighed for at deltage i vores quiz, hvor førstepræmien er en plads på vores næstkommende COK-kursus om Mellemkommunal refusion og økonomi på førtidspensionsområdet i lyset af beskæftigelsesreformen.

Ses vi?

Vil du vide mere om vores deltagelse i konferencen, vores løsninger eller hvordan vi kan hjælpe med at skabe værdi med data i netop din kommune? Kontakt Dataproces før eller under Beskæftigelsestræf 2019 og aftal et uforpligtende møde, eller besøg os på stand 17, hvor vi er til stede under hele konferencen fra kl. 9-16.