Min Sag Webinar landskab

Webinar 30. august 2022: Fokus på kerneopgaver hos administrative medarbejdere

Kommunens administrative medarbejdere møder i stigende grad fremtidens krav om automatisering og digitalisering. Kompetencer, som kræver kendskab til f.eks. innovation, proces og projektstyring.

Onsdag d. 6. juli 2022

Tidspunkt for webinaret:

Tirsdag d. 30. august kl. 10.00 – 11.00


Netop for at sætte fokus på fagligheden afholder Dataproces et webinard. 30. august kl. 10.00-11.00 for at kigge ind i den administrative medarbejders kerneopgave og faglighed i forbindelse med automatisering af tidskrævende, manuelle arbejdsgange.

Hos Dataproces prioriterer vi i meget høj grad paradigmet omkring de kommunale, administrative medarbejderes faglighed. F.eks. ser vi at der er meget stor forskel på om en forvaltning i en kommune overgiver en del af arbejdsopgaven omkring aktindsigt til de administrative – og succesen af automatiseringen heraf.

Mulighederne og fordelene ved automatisering, digitalisering samt struktureringen af meget tunge opgaver – som aktindsigtsopgaven, modtages positivt hos administrative medarbejdere. Min Sag sørger for at automatisere og digitalisere mest muligt af aktindsigtsprocessen. Min Sag er ikke afhængig af, at en bestemt faggruppe løser opgaven, og i forbindelse med implementering af systemerne, arbejder vi samtidig i lige så høj grad med arbejdsgange og processer i kommunen, som selve løsningen. Alt dette vil du kunne høre meget mere om på webinaret.


Hvad er Min sag?

Min Sag er et digitalt værktøj, der letter hele processen med at behandle og kvalificere aktindsigter. Min Sag gør det nemmere og mere overskueligt for kommunens medarbejdere, fordi løsningen automatisk markerer de steder, man skal være opmærksom på.


Hvem henvender webinaret sig til?

Administrative medarbejdere, koordinatorer eller/og teamledere i kommunen. Det er ikke en forudsætning at du til dagligt arbejder med aktindsigter, men det kan være en fordel at have kendskab hertil.


Sådan deltager du:

Deltag online via din computer eller tablet/smartphone. Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail. Det er gratis at deltage i webinaret (det koster blot din e-mail).