Dataproces ønsker dig en god sommer med lidt læsning til ferien

Nyhedsbrev

Dataproces ønsker dig en god sommer med lidt læsning til ferien

Sommerferien står for døren, men inden du lukker computeren ned og lader tankerne vandre mod sol, varme, ferie og afslapning, kan du tage et kig på vores nyhedsbrev


Her kan du læse mere om succesen med konverteringen af MARC Fleksløn til KY samt den nye feature, vi er i gang med at udvikle til løsningen. Derudover kan du også blive klogere på udrulningen af den nye editor i Min Sag, der gør det muligt for sagsbehandleren at redigere dokumenter direkte i browseren samt foretage søgninger i sagen.

Du kan også høre mere om vores momsspecialist Lars Gosvig, der blev ansat i maj måned. Her kan du blive lidt klogere på, hvordan han skal være med til at styrke MARS og momsområdet generelt i Dataproces samt hvilke kompetencer han har med sig i rygsækken.

Er du interesseret i udligning, kan du læse om vores nye koncept omkring netværksgrupper, som vi har i støbeskeen. Hvad det indebærer, kan du få et indblik i her samtidig med, at du allerede nu kan tilkendegive din interesse for at blive en del af en netværksgruppe eller skrive dig op, så du får nærmere information, når konceptet er klar til at blive udrullet.

Rigtig god læselyst og god sommer!