Digitaliseringstræf 2019

KL's Digitaliseringstræf 2019

Mød Dataproces til KL's Digitaliseringstræf den 6. juni i Odeon Odense

Fredag d. 24. maj 2019

I år er temaet: ”Digitale kommuner løfter fremtidens velfærd” og dette spiller direkte ind i Dataproces’ portefølje af RPA robotteknologi og software, som alle er udviklede med det formål at assistere og hjælpe de danske kommuner.

Robotterne kommer på arbejde

RPA robotteknologi og digitalisering står højt på alle kommuners dagsorden. Men digitalisering handler ikke kun om software, men i højere grad om mennesker. I Dataproces er robotter i fuld gang med at automatisere opgaver for kommuner. Robotterne tager sig af administrative opgaver, der er ensartede, hyppige og regelbaserede. Disse opgaver kan automatiseres, hvilket sparer mennesker for både tid og fejl.

På Digitaliseringstræffet kan man bl.a. høre ekspertoplæg, deltage i workshops og networking for såvel kommuner som det digitale erhvervsliv. Konferencen henvender sig til ledere, fagdirektører- og chefer samt digitaliserings- og udviklingskonsulenter. Her vil Dataproces være til stede og bidrage til indblik i nye digitale trends og teknologier, og deres betydning for kommuner, borgere, erhvervsliv og samfund.

Dataproces deltager på konferencen som leverandør af softwarerobotter og andre automatiseringsløsninger til optimering af kommunernes økonomi samt administrative sags- og arbejdsgange. Alt dette med udgangspunkt i vores softwarerobot MARC.

Høst digitaliseringens gevinster med softwarerobotten MARC

Læg vejen forbi vores stand og hør mere om, hvordan I kan få fordel af digitalisering. Blandt andet via vores løsning Min Sag , den borgerrettede selvbetjeningsløsning til sags- og aktindsigt. Med Min Sag kan borgere i kommunen (og 3. parter med samtykke) tilgå deres egne sager via kommunens hjemmeside eller borger.dk. Min Sag reducerer sagsbehandlingstiden fra dage til timer - til gavn for både borger og kommune.

MARS er Dataproces’ Mellemkommunale Advarsels- og Rekommanderingssystem. Der er store besparelser at hente på det mellemkommunale område - både målt på tid og penge - såfremt uretmæssige eller mangelfulde informationer kan opfanges og korrigeres. Med MARS assisteres de kommunale medarbejdere med at lette og effektivisere arbejdet med mellemkommunale refusioner. Systemet bygger på værktøjer og teknologier, Dataproces anvender hos landets kommuner.

Vil du vide mere?

Vil du blive klogere på muligheder og perspektiver ved MARC generelt - eller vil du vide mere om bestemte MARC-løsninger som Min Sag eller MARS?

Aftal et møde med Dataproces på KL’s Digitaliseringstræf, eller kig forbi vores stand til en uforpligtende snak om, hvordan I kan lette, kvalificere og automatisere administrative, digitale opgaver i jeres kommune.

Forhindret i at deltage? Hold øje med vores facebookside, hvor vi opdaterer med info og billeder fra dagen.

Vi ses til Digitaliseringstræf 2019 den 6. juni.