Digitaliseringsmessen 2019

Mød os på Digitaliseringsmessen19

Dataproces deltager igen på årets Digitaliseringsmesse.

Fredag d. 6. september 2019

Når Odense Congress Center d. 3. oktober 2019 åbner dørene for årets Digitaliseringsmesse, er Dataproces selvfølgelig med. Digitaliseringsmessen er et vigtigt udstillingsvindue for it-leverandører til det offentlige – men samtidig også en platform, hvor der er mulighed for at se hvad der rør sig, møde samarbejdspartnere og deltage i debatterne. Ligesom tidligere år, vil Dataproces desuden være en del af de guidede ture.

Borgerbetjening 3.0 og MARS

På de guidede ture kan du bl.a. møde Dataproces både i kraft af Min Sag , som bliver præsenteret på turen Borgerbetjening 3.0, og Mellemkommunalt Advarsels- og Rekommanderingssystem (MARS) på den guidede tur ’Effektiv anvendelse af kommunernes rammearkitektur’. Der ud over deltager vi på messen som leverandør af værdiskabende softwareløsninger og Big Data-analyser til kommunerne. Vi hjælper med at identificere og indfri administrative automatiseringspotentialer. Bl.a. ved hjælp af løsninger til digital aktindsigt, autorisationskontrol og flekslønsberegning.

Besøg Dataproces’ stand og hør mere om MARC, MARS og Min Sag - og hvordan vi i øvrigt understøtter kommunernes digitalisering i tråd med bl.a. digitaliseringspagten og rammearktitekturen. Vi tager også gerne en snak om, hvad kommunerne selv kan gøre for at omsætte automatiseringsideer til praksis og hvordan digitaliseringspotentialer realiseres bedst muligt i netop din kommune.

Skal vi mødes?

Vil du vide mere om, hvordan din kommune kommer i gang eller videre med RPA? Eller interesserer du dig for softwarerobotter og automatisering på tværs af systemer, forvaltninger og sektorer? Du finder os i år på stand E27 og er til stede under hele messen torsdag med både quiz og bolsjer, og i den kuriøse ende også en hemmelig kasse. Vi glæder os til møde dig, de øvrige deltagere samt nuværende og kommende samarbejdspartnere.

Dataproces ønsker alle en god Digitaliseringsmesse 2018!